Αποστολές

 • Πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά;

  Το site μας έχει δυνατότητα να υπολογίζει τα μεταφορικά για όλα τα προϊόντα. Απλώς προσθέστε το επιθυμιτό προϊόν στο καλάθι, μετά πατήστε προβολή καλαθιού και μετά πατήστε Εκτίμηση Κόστους Αποστολής & Σχετικών Φόρων

 • Σε πόσες μέρες θα έρθει η παραγγελία μου;

  Για ογκώδη αντικείμενα όπως λέβητες, ηλιακοί θερμοσίφωνες κλπ, οι παραγγελίες παραδίδονται σε 3-4 εργάσιμες στην ηπειρωτική Ελλάδα και σε 4-5 μέρες στη Νησιωτική. Για προϊόντα μικρού μεγέθους που αποστέλλονται με courier, ο χρόνος παράδοσης είναι 24-48 ώρες.

 • Πως μπορώ να παρακολουθήσω την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

  Σε κάθε βήμα της παραγγελίας σας, σας έρχεται email το οποίο σας ενημερώνει για την αλλαγή της κατάστασης της. Μπορείτε βεβαίως να μας καλείτε και σε οποιοδήποτε από τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.

 • Πως μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;

  Αν πρόκεται για αποστολή με courier, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tracking number της αποστολής και να δείτε το που ακριβώς βρίσκεται.

  Αν πρόκεται για αποστολή με μεταφορική εταιρεία, θα πρέπει να μας καλέσετε για να επικοινωνήσουμε με την μεταφορική εταιρεία και να ενημερωθούμε εμείς για εσάς.

Εγγυήσεις

 • Το προϊόν που αγόρασα από τη Multiclima χάλασε ή είναι ελλατωματικό

  Όλα τα προϊόντα που πουλάμε είναι αγορασμένα από τον επίσημο αντιπρόσωπο / εισαγωγέα / κατασκευαστή και καλύπτονται από τις εγγυήσεις που δίνουν οι επίσημες εταιρείες. Επικοινωνήστε μαζί μας, και στείλτε μας και φωτογραφίες του προβλήματος στο email info@multiclima.gr ή στο Viber 6984255685 για να κινήσουμε διαδικασίες εγγύησης.

 • Πως επιστρέφω προβληματικό προϊόν;

  Αφού ακολουθήσετε πρώτα τα βήματα της παραπάνω ερώτησης, μετά συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ: Επιστροφή προϊόντος

Πληρωμή

 • Κάνετε άτοκες δόσεις;

  Κάνουμε μέχρι 24 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε τους τρόπους πληρωμής.

 • Μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή;

  Ναι, κάνουμε αντικαταβολές, μέχρι 500€, αλλά απαιτείται προκαταβολή το 10% σε τράπεζα και υπάρχει και έξτρα κόστος αντικαταβολής 2%, δηλαδή μέχρι 10€.