Καλωσήρθατε στη Multiclima

Η εταιρία MultiClima ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο εργασιών την θέρμανση και τον κλιματισμό από τον Πέτρο Θ. Σπυρόπουλο.
Στο πέρασμα του χρόνου η εταιρία επεκτάθηκε και στους τομείς των υδραυλικών, ηλιακών συστημάτων, θέρμανσης δαπέδου, και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στην σημερινή εποχή ακολουθεί πιστά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των ενεργειακών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.
Προσφέρουμε συστήματα γεωθερμίας, ηλιοθερμίας αλλά και θέρμανση με βιοκάυσιμο Πέλλετ, το οικολογικό και οικονομικότερο καύσιμο της αγοράς.

Πραγματοποιούμε απευθείας εισαγωγές από πολλούς οίκους της Ευρώπης (Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Τσεχία κ.α.) και της Ασίας (πάντα ελεγμένα και πιστοποιημένα προϊόντα) με αποτέλεσμα να έχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής. Επίσης τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούμε και δικές μας κατασκευές προιόντων θέρμανσης (ενεργειακά τζακια καλοριφερ ,λέβητες βιομάζας και σόμπες πέλετ) και ηλιακών συστημάτων.

                        

                         Οι αξίες που προσπαθούμε να ακολουθούμε στην επιχείρησή μας .

 

·        Κέντρο μας είναι ο Χριστός και ο άνθρωπος ΟΧΙ το χρήμα.

·        Επιλέγουμε προϊόντα όσο το δυνατόν οικονομικότερα αλλά με όσο το δυνατόν πιο υψηλή ποιότητα.

·        Ερευνούμε  τις ανάγκες του πελάτη μας , και τον συμβουλεύουμε κατάλληλα .

·        Ο στόχος μας είναι η σωστή ,ωφέλιμη πώληση και για τον πελάτη και για εμάς. Όχι η πάση θυσία πώληση.

·        Επικοινωνούμε με όλους με ανθρωπιά ,ευγένεια και ταπεινότητα.

·        Θεωρούμε τους άλλους ισότιμους αν όχι ανώτερους από εμάς .Δεν υποτιμούμε κανέναν πελάτη μας .

·        Πάντα ακούμε προσεκτικά και νιώθουμε το πρόβλημα του συνομιλητή  μας.

·        Ελέγχουμε τον εαυτό μας μόνο,για τυχόν λάθη ή παραλείψεις,  όχι τους άλλους.

·        Λειτουργούμε με τιμιότητα και σεβασμό προς τον ενδιαφερόμενο για τα προιόντα μας .

·        Δεν λέμε ψέματα ούτε στους πελάτες ,ούτε στους προμηθευτές ,ούτε μεταξύ μας.

·        Αν έρθουν χρήματα ή εμπορεύματα που δεν μας ανήκουν τα επιστρέφουμε.

·        Ενδιαφερόμαστε για θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο αποβλέποντας στην πρόοδο και βελτίωση της κοινωνίας .

·        Είμαστε μια ομάδα –ένας άνθρωπος, συνεργαζόμαστε ,ενδιαφερόμαστε για το κοινό καλό της επιχείρησης ,της κοινωνίας και μετά  για το ατομικό.

Γνωρίστε τη Multiclima

Οι εγκαταστάσεις μας

Με έμπειρους μηχανικούς και εξειδικευμένα συνεργεία, είμαστε σε θέση να προτείνουμε πρωτοποριακές λύσεις σε ειδικές ανάγκες κλιματισμού, αερισμού και θέρμανσης και εκμετάλλευσης της ηλιακής ενέργειας και του φυσικού αερίου.
Στην 30ετη πορεία μας έχουμε σχεδιάσει και εκτελέσει πλήθος εξειδικευμένων έργων όπως: θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού από συνδυασμό ηλιακού και heat pump , συστήματα ηλιοθερμίας, συστήματα γεωθερμίας, αντιπαγωτική ενδοδαπέδια θέρμανση σε ράμπες και δρόμους και πολλά άλλα τα οποία μας δίνουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε επαρκώς όποιες και να είναι οι ανάγκες σας.
Η εταιρεία μας είναι στελεχωμένη από αδειούχους μηχανολόγους – μηχανικούς και στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας (2500μ2). Ένα αυτοτελές κτήριο με άνετους κλιματιζόμενους χώρους και ποικιλία εκθεμάτων επί της οδού Αγ. Ιωάννη Πράτσικα όπου ο πελάτης μπορεί να βρει όλα τα προϊόντα ετοιμοπαράδοτα και σε μεγάλες ποσότητες, κοντά στο κέντρο της Πάτρας και με εύκολη πρόσβαση. Επίσης διαθέτουμε αποθήκες στη Μάνδρα Αττικής και στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, για άμεση Πανελλαδική εξυπηρέτηση. Τέλος, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και από τα σημεία παραλαβής μας στο Καλοχώρι Θεσ/νίκης και στον Κολωνό στην Αθήνα.