ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μηχανολογικές μελέτες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη, την κατασκευή και την παράδοση σε πλήρη λειτουργία κάθε τύπου εγκατάστασης θέρμανσης. Μπορούμε να προτείνουμε στους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε:

 • Eγκατάσταση θέρμανσης, καλοριφέρ με θερμαντικά σώματα, μονοσωλήνια, με πλήρη αυτονομία ανά ιδιοκτησία (αυτόνομη θέρμανση).
 • Ενδοδαπέδια θέρμανση - θέρμανση δαπέδου, σε συνδυασμό με δροσισμό.
 • Εγκατάσταση θέρμανσης με εξεληγμένη μορφή δυσωληνίου συστήματος(ένα θερμαντικό σώμα ανά βρόγχο) και δυνατότητα αυτονομίας τόσο ανά ιδιοκτησία όσο και ανά χώρο
 • Θέρμανση - ψύξη με fan coils, κεντρικό λεβητοστάσιο για την θέρμανση, ψύκτη νερού για την ψύξη (κλιματισμό) και δυνατότητα πλήρους αυτονομίας ανά χώρο.
 • Εγκαταστασεις με ηλιακή θέρμανση (θέρμανση απο τον ήλιο) σε συνδυασμό είτε με λεβητοστάσιο είτε με αντλία θερμότητας (υβριδικά συστήματα θέρμανσης) για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Θέρμανση απο γεωθερμία με γεωθερμική αντλία θερμότητας για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας η ακόμα και συνδυασμό γεωθερμίας με ηλιακή θέρμανση.
 • Ατομική θέρμανση για σπίτια διαμερίσματα με φυσικό αέριο ή υγραέριο
 • Εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης για μεγάλους βιομηχανικούς ή επαγγελματικούς χώρους με κεντρικές ή τοπικές κλιματιστικές μονάδες διαχείρισης αέρα ή αερόθερμα νερού και λεβητοστάσιο παραγωγής θερμού νερού ή ατμού με πετρέλαιο, υγραέριο, φυσικό αέριο ή ανανανεωσιμές πηγές ενέργειας (ηλιοθερμία, γεωθερμία).
 • Εγκαταστάσεις παραγωγής θερμού νερού χρήσης με boilers σε συνδυασμό με την εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης και ηλιακά συστήματα.
 • Λεβητοστάσια θερμού νερού με πετρέλαιο, υγραέριο ή φυσικό αέριο.
 • Συστήματα διαχείρισης εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης για πλήρη αυτονομία και αντιστάθμιση σε σχέση με την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία (ωρομετρητές, θερμιδομετρητές, τρίοδες και τετράοδες βάνες αναμείξεως, θερμοστάτες, χρονοθερμοστάτες, χρονοδιακόπτες, δίοδες ηλεκτροβάνες, θερμοστατικοί διακόπτες κ.λ.π) τα οποία και εξασφαλίζουν σε μέγιστο βαθμό την οικονομική λειτουργία της εγκατάστασης

Τεχνική Υποστήριξη

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας, από το σχεδιασμό και την εγκατάσταση των προϊόντων μας σε όλη τη διάρκεια της χρήσης τους.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε την υποστήριξη έμπειρων τεχνικών που θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας δείξουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να βρείτε την τέλεια λύση για εσάς.
Οι ίδιοι άνθρωποι θα είναι μαζί σας για να φροντίσετε για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασής τους και στη συνέχεια να υποστηρίξετε τη σωστή λειτουργία τους.
Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από γραπτή εργοστασιακή εγγύηση.


Δωρεάν μελέτη - εκτίμηση

Σας παρέχουμε δωρεάν μελέτη από έναν από τους μηχανολόγους μηχανικούς μας, για σωστή εκτίμηση των αναγκών σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε ένα από τα παρακάτω ερωτηματολόγια για: