Loading...
 Start Page

Αναζήτηση προϊόντος

Ενεργειακά Συστήματα

Υλικά Εγκαταστάσεων

κατασκευή ιστοσελίδων firstidea

ηλιακοί θερμοσίφωνες MasterSOL

 

 

Θέρμανση δαπέδου

Τιμή: 20-30€/m2 Ρωτήστε μας!

Νερό χαμηλής θερμοκρασίας, από 35°C έως 45°C κυκλοφορεί σε σωλήνες εγκιβωτισμένους στο δάπεδο και μεταφέρει θερμότητα στο θερμομπετόν που περιβάλλει τους πλαστικούς σωλήνες.

Έτσι, το δάπεδο ακτινοβολεί θερμότητα, που διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο!

Οι ιδανικές συνθήκες ζέστης, ευεξίας και θερμικής θαλπωρής, με το χαμηλότερο λειτουργικό και ενεργειακό κόστος, δημιουργούν περιβάλλον ιδανικό! Μέσα και έξω από το σπίτι σας!

Άλλωστε, η εταιρία μας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υλικών για την εγκατάσταση μιας ενδοδαπέδιας θέρμανσης, με πολύχρονη εγγύηση σε όλα τα εξαρτήματα της κατασκευής.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ

Σπίτια, σχολεία, δημόσια κτίρια, επαγγελματικοί χώροι, ξενοδοχεία αλλά και άλλοι πιο απαιτητικοί χώροι, όπως κατοικίες με εσωτερικά μπαλκόνια, εκκλησίες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις ή ελεύθερες επιφάνειες, όπως parking, είσοδοι γκαράζ, εξωτερικές σκάλες, γέφυρες, γήπεδα, ή αεροδιάδρομοι... καλύπτουν άψογα αισθητικά και λειτουργικά τις ανάγκες τους, καθώς η θέρμανση δαπέδου λόγω της ομοιόμορφης κατανομής θερμότητας και της κλιμάκωσης της θερμοκρασίας καθ ύψος, επιτρέπει τη θέρμανση χώρων με μεγάλο ύψος οροφής!

 

Μελέτη θέρμανσης δαπέδου

Η αρχή είναι το ήμισυ του... παντός.

Για αυτό μια σωστή και αξιόπιστη μελέτη θέρμανσης δαπέδου, αποτελεί την εγγύηση για την απρόσκοπτη και οικονομική λειτουργία ενός συστήματος θέρμανσης-δροσισμού. Κάθε σύστημα θέρμανσης δαπέδου σχεδιάζεται με βάση τις μονώσεις, τις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες του κτιρίου, αλλά και τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες θέρμανσης! Οι έμπειροι μηχανολόγοι μας χρησιμοποιούν την καλύτερη, στον κλάδο αυτό, τεχνολογία, ενώ το τμήμα μελετών μας αποτελείται από:

Έμπειρους Μηχανολόγους-Μηχανικούς, εξειδικευμένους στις μελέτες Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης-Δροσισμού

Μηχανολόγο-Μηχανικό, εξειδικευμένο σε Γεωθερμικές εφαρμογές

Είναι η ομάδα που σε ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις, με επί τόπου παρουσία, δίνει λύσεις και κατευθύνσεις για την τοποθέτηση του συστήματος. Ο πελάτης ενημερώνεται για την προκοστολόγηση του έργου βάσει των δυνατοτήτων της εφαρμογής και των αναγκών του.

Σε γενικές γραμμές το κόστος μιας εγκατάστασης θέρμανσης δαπέδου, ανέρχεται στα 20 ως 30€ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Σε περίπτωση ανάθεσης του έργου, πραγματοποιείται αναλυτική μελέτη και παραδίδεται μαζί με τα προϊόντα και το σχέδιο τοποθέτησης της εγκατάστασης.

Κυκλώματα Σωληνώσεων θέρμανσης δαπέδου

Βασική αρχή της μελέτης είναι η τοποθέτηση των σωλήνων σε σχήμα κοχλία σε μικρού μήκους κυκλώματα. Έτσι πετυχαίνουμε άριστη κατανομή της θερμοκρασίας του χώρου με χαμηλή θερμοκρασία προσαγωγής. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την τέλεια εξισορρόπηση που εξασφαλίζει ο συλλέκτης, εγγυώνται την οικονομικότερη λειτουργία της Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης-Δροσισμού.

Πλεονεκτήματα θέρμανσης δαπέδου

Ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας χωρίς θερμοκρασιακές διαφορές, αφού οι σωληνώσεις καλύπτουν όλη την επιφάνεια του δαπέδου και η θερμότητα διαχέεται στο χώρο μέσω ακτινοβολίας (70% - 75%) και μεταφοράς (25% - 30%).

Χαμηλό λειτουργικό κόστος με χαμηλή θερμοκρασία προσαγωγής (35°C-45°C) και με σχεδόν μηδενικές απώλειες δαπέδου, επιτυγχάνουμε ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και κλιμάκωση θερμοκρασίας κατά ύψος, αντίστοιχα!

Υγιεινή διαβίωση

δίνοντας ανάσες ζωής σε μικρά παιδιά, ηλικιωμένους ή πάσχοντες από άσθμα και αλλεργίες , εξαλείφοντας τα μειονεκτήματα των κοινών θερμαντικών σωμάτ ων όπως η ξηρή ατμόσφαιρα και η σκόνη αλλά και σεβόμενοι την ανθρώπινη φυσιολογία, που απαιτεί κρύο κεφάλι και ζεστά πόδια, με ιδανική κατανομή θερμότητας!

Ήπιες μορφές ενέργειας

λόγω χαμηλών θερμοκρασιών που απαιτούνται από το σύστημα είναι δυνατή η χρήση ενέργειας, όπως οι αντλίες θερμότητας είτε γεωθερμιας ή αέρος - νερού οπως επίσης και η ηλιακή υποβοήθηση

Συνδυαστική λειτουργία

με έναν μόνο λέβητα ,ή αντλία θερμότητας μπορούμε να θερμάνουμε κάποιους χώρους με θέρμανση δαπέδου και άλλους με θερμαντικά σώματα ή fan-coils. Από τον ίδιο λέβητα τροφοδοτούμε και τα ζεστά νερά χρήσης του κτιρίου.

Σεβασμός στο περιβάλλον

με λιγότερες ώρες λειτουργίας του λέβητα, που συνεπάγεται χαμηλότερη εκπομπή καυσαερίων και εξοικονόμηση ενέργειας και με ζεστό νερό προσαγωγής, χαμηλότερης θερμοκρασίας (35°C-45°C) από αυτό των κοινών θερμαντικών σωμάτων (70°C-80°C).

Απόσβεση κόστους βραχυπρόθεσμα

γιατί απολαμβάνετε:

1. μειωμένη κατανάλωση καυσίμων (πάνω από 30%). σε περίπτωση λεβητα ή (πάνω από 60%) με αντλία θερμοτητας .

2. μειωμένο κόστος κτιριακής συντήρησης (αποφυγή μαυρισμάτων σε τοίχους & κουρτίνες).

3. χαμηλό κόστος συντήρησης ειδικά εαν η πηγή θερμότητας είναι αντλια

Εξοικονόμηση χώρου

ελευθερώνοντας χώρο που εσείς θα εκμεταλλευτείτε και θα διακοσμήσετε, όπως σας αρέσει!

 

Τιμή: από 20 ως 30€ το τετραγωνικό μέτρο.

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: 210.3001543, 2610.334389, 2311.111520

Fax: 2610.314344

email: [email protected]

 
© Copyright 2012 - 2018 Multiclima - Τεχνική Εμπορική Εταιρεία - Ηλιακοί θερμοσίφωνες, Ενεργειακά τζάκια, Λέβητες, Σόμπες Pellet, Αντλίες θερμότητας, Πάτρα, Θεσσαλονικη, Αθήνα, Κρήτη