Ηλεκτρομπόϊλερ

Grid View:
Γρήγορη ματιά

60 λίτρα ηλεκτρομπόιλερ (boiler) MasterSOL, διπλής ενέργειας - Glass

(0)
Παραγγελίες (0)
130.00€

Ηλεκτρομπόιλερ 60 λίτρων, διπλής ενέργειας - Glass Το Μπόϊλερ Διπλής Ενέργειας (Boiler) της MasterSOL κατασκευάζεται με εναλλάκτη θερμότητας (εξωτερικό μανδύα), (διπλό τοίχωμα) και διατίθενται σε τρείς τύπος: Δαπέδου, Κάθετοι και Οριζόντιοι. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση της συσκευής στην παροχή ζεστού νερού, όλο το ..

Γρήγορη ματιά

80 λίτρα ηλεκτρομπόιλερ (boiler) MasterSOL, διπλής ενέργειας - Glass

(0)
Παραγγελίες (9)
134.00€

Ηλεκτρομπόιλερ 80 λίτρων, διπλής ενέργειας - Glass Το Μπόϊλερ Διπλής Ενέργειας (Boiler) της MasterSOL κατασκευάζεται με εναλλάκτη θερμότητας (εξωτερικό μανδύα), (διπλό τοίχωμα) και διατίθενται σε τρείς τύπος: Δαπέδου, Κάθετοι και Οριζόντιοι. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση της συσκευής στην παροχή ζεστού νερού, όλο το ..

Γρήγορη ματιά

100 λίτρα ηλεκτρομπόιλερ (boiler) MasterSOL, διπλής ενέργειας - Glass

(0)
Παραγγελίες (1)
155.00€

Ηλεκτρομπόιλερ 100 λίτρων, διπλής ενέργειας - Glass Το Μπόϊλερ Διπλής Ενέργειας (Boiler) της MasterSOL κατασκευάζεται με εναλλάκτη θερμότητας (εξωτερικό μανδύα), (διπλό τοίχωμα) και διατίθενται σε τρείς τύπος: Δαπέδου, Κάθετοι και Οριζόντιοι. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση της συσκευής στην παροχή ζεστού νερού, όλο το..

Γρήγορη ματιά

120 λίτρα ηλεκτρομπόιλερ (boiler) MasterSOL, διπλής ενέργειας - Glass

(0)
Παραγγελίες (5)
175.00€

Ηλεκτρομπόιλερ 120 λίτρων, διπλής ενέργειας - Glass Το Μπόϊλερ Διπλής Ενέργειας (Boiler) της MasterSOL κατασκευάζεται με εναλλάκτη θερμότητας (εξωτερικό μανδύα), (διπλό τοίχωμα) και διατίθενται σε τρείς τύπος: Δαπέδου, Κάθετοι και Οριζόντιοι. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση της συσκευής στην παροχή ζεστού νερού, όλο το..

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)